Underkategorier

Ambra

Ett garn i en mjuk, härlig blandning av viskos och ull som är kedjespunnet. Garnets struktur ger en spännande och vacker yta när det stickas..

Cosy Wool

Ett fantastiskt mjukt och fint garn med ull, viskos och akryl. Lätt att sticka i och passar både till sköna tröjor och varma mjuka halsdukar.

Fuga

En tidlös klassiker. I över 50 år har Fuga skänkt värme, glädje och stil åt folket. Med många färger att sätta stick- och virknålarna i och massvis av design att välja bland fortsätter detta omtyckta garn att erbjuda något för alla. Prova du också!

Kunstgarn

Trendigt garn med regnbågsmelering som säljs i praktiska 100g nystan. Lunstgarn är en blandning av superwashbehandlad ull och polyamid som gör att garnet går att maskintvätta. Detta tunna garn med sina otroligt vackra färgskiftningar passar lika bra till sockor som till vackra sjalar och fina plagg.

Organic 350 Wool Cotton

 Ekologiskt Garn med Bomull och Ull med fin melering och många meter. Du klara dig långt med ett nystan som har 350 meter per 50g.

Mellanraggi

Raggifamiljen mellansyskon! De populära garner Mellanraggi finns i många fina färger och med detta garn stickar dufina sockar, tröjor, mössor och vantar både till stora och små.

Ragg

Mjukt och skönt raggsocksgarn som även passar att göra fina plagg utav. 70% Ull 30% Nylon

Sisu

Sisu Superwash - 80% ullgarn, 20 % nylon. Superwashbehandlat som gör det lämpligt till tvätt i tvättmaskinen. Med detta garn stickar du sköna inne eller utomhus plagg till stora och små. Det passar också bra till slitstarka strumpor i härliga färger.

Sirdar Baby Bamboo DK

Supermjukt och finta garn med 80% Bambu som ger garnet en vacker glans och ökar fuktupptagningsförmågan så att plagget andas och 20 % ull som gör garnet varmt och mjukt.

Passar till att sticka och virka till både vuxen och små.

Zenta

Ett vackert mjukt garn med lite rustik känsla.